Restaurantlokaler.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Restaurationslokale til leje i Kolding

146 m2 butik, restauration eget brug i Kolding til leje

Moderniseret og flot lejemål med store facadevinduer

Moderniseret lejemål som er beliggende i hjertet af Kolding med store facadevinduer direkte ud mod Klostergade. Gågadeområdet omkring Klostergade, A.L. Passagen, Slotsgade og Gråbrødregade er kendt for sit hyggelige miljø med butikker og servering af mad og drikke. Ved siden af ejendommen på Klostergade er der endvidere opført et større boligkompleks af Domea som har skabt ekstra liv, eksponeringsmuligheder og købekraft til området, til gavn for butiks- og restaurationslivet.

Lejemålet er flot moderniseret og anvendes i dag som isbutik inklusiv eget produktionskøkken. Lokalerne henvender sig derfor yderst godt til både en traditionel butik eller restaurant / café. Lejemålet er indrettet med et stort regulært lokale med gode facadevinduer, baglokale/personalerum, køkken og toilet. Endvidere er der stort depot/lager i kælderen. De mange og store facadevinduer gør lejemålet velegnet til udstilling af varer og sikrer dig en god synlighed.

Der er parkeringsmulighed i ejendommens baggård i fællesskab med ejendommens øvrige erhvervslejere. Endvidere er der inden for 100 meter gode offentlige parkeringsforhold og parkeringshus.

Er du på udkig efter et flot moderniseret, indflytningsklart og velbeliggende lejemål nær en af Koldings mest velbesøgte gågader, så er Klostergade 2, st. tv. et besøg værd.

Lejefritagelse
I tilfælde af, at du som lejer har mulighed for hurtig overtagelse af lejemålet, kan du få lejefritag...